Ontstoppingsdienst
Ridderkerk

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsdienst Ridderkerk

Ontstoppingsdienst Ridderkerk? Zoekt u een professioneel ontstoppingsbedrijf voor een verstopping? Onze vakmannen ontstoppen in principe alle afvoeren van water die in verbinding staan met riool.

Wij helpen u graag als u een verstopping heeft in uw toilet, gootsteen, wastafel, douche of een andere afvoer. Het maakt onze ontstoppers niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen elke verstopping verhelpen.

De ontstoppers van Ontstoppingsdienst Ridderkerk hebben veel ervaring en kennis. Ook beschikken zij over professionele ontstoppingsmachines die elke verstopping kunnen verhelpen.

Indien gewenst kunnen we de afvoerbuizen en riolering ook schoonspuiten met een krachtige hogedruk machine. Dit heeft meerdere voordelen: de kans op verstoppingen wordt geminimaliseerd, de afvoerbuizen gaan ook langer mee, en u heeft geen last van een rioollucht in huis.

Indien u twijfelt over de staat van uw riolering kunnen wij voor u een rioolinspectie uitvoeren. Een rioolinspectie kan ook nodig zijn om een leidingbreuk op te sporen. Bij een leidingbreuk moet er meestal een deel van de afvoerbuis vervangen worden. Hier helpen wij u graag bij.

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van riolering. Door alle riolen die wij ontstopt hebben, weten wij ook goed hoe de riolering gelegd moet worden om een verstopping te voorkomen. Neem hiervoor dus gerust contact op met Ontstoppingsdienst Ridderkerk.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsdienst Ridderkerk voor wilt inschakelen? Maak dan een afspraak via 0180 202 594.

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk

Services

Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0180 202 594

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Ridderkerk. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor spoedklussen. Dit wil zeggen dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt bereiken voor klussen die met spoed opgelost moeten worden en niet tot de volgende dag kunnen wachten, de échte noodgevallen.
Een voorbeeld van een spoedklus is als de enige wc thuis overstroomt met een huis vol visite. Dan moet er natuurlijk zo snel mogelijk iemand de wc ontstoppen zodat iedereen weer opgelucht kan zitten. Ontstoppingsdienst Ridderkerk, tot uw dienst!

Wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen. Het maakt verder niet uit of u in Ridderkerk zelf woont of in de omgeving, wij werken niet met voorrijkosten.

Heeft u een spoedgeval? En wilt u daarvoor de hulp van Ontstoppingsdienst Ridderkerk? Bel dan snel naar 0180 202 594 om uw klus te bespreken!

Loodgieters Ridderkerk
Afvoer Verstopping Ridderkerk

Jaren Ervaring

Ridderkerk Riool Verstopping
Riool Ontstopping Ridderkerk

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Veel mensen vinden het lastig om vast te stellen of zij daadwerkelijk last hebben van een verstopping. Een oorzaak hiervan is dat geen enkele verstopping hetzelfde is.
  • Uw gootsteen loopt niet door
  • Het water in de toilet komt omhoog /blijft staan
  • Het putje in uw douche of bad zit verstopt
  • Er hangt een nare rioollucht in huis

Ook is het mogelijk dat u een borrelend geluid hoort uit uw afvoer, wanneer u de wc doortrekt. Of wellicht komt er water uit uw douche omhoog op het moment dat u de douche gebruikt.

Ziet u één van de bovenstaande situaties terug in uw eigen situatie? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een verstopping. Verstoppingen zijn vaak lastig om zelf op te lossen omdat veel verstoppingen zich diep in het riool bevinden.

Neem snel contact op met onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Ridderkerk via 0180 202 594. Wij helpen u graag van al uw verstoppingen af!

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Elke verstopping is anders maar bij het merendeel van de gevallen ontstaat een verstopping over een langere periode.
Het ontstaan van een verstopping begint dan met een kleine ophoping. De ophoping wordt hard als de afvoer even niet meer gebruikt. Hier merkt u helemaal niks van omdat het water er nog gewoon langs kan stromen.

In de loop der tijd wordt deze ophoping alsmaar groter totdat het een blokkade vormt waar het water niet goed meer langs kan stromen. Nu merkt u ook dat het water slecht wegloopt of zelfs blijft staan. Nu duurt het niet lang meer voordat de afvoer helemaal verstopt zit.

Bij een verstopt toilet of een verstopte gootsteen gaat het in veel gevallen om een blokkade vet, olie en etensresten die door gootsteen of vaatwasser gespoeld worden. In het geval van een verstopte douche, verstopte wastafel, of verstopte wasmachine gaat het vaak om een blokkade van haren, zeepresten, stof, of ander vuil.

Het ontstaan van een verstopping kan ook veroorzaakt worden door boomwortels. De wortels kunnen ervoor zorgen dat een afvoerbuis hoger of lager komt te liggen waardoor de doorstroming van water belemmerd wordt en er een ophoping ontstaat.

Daarnaast is het mogelijk dat boomwortels door de afvoerbuis heen groeien en voor een blokkade zorgen die leidt tot een verstopping. Dit is voornamelijk het geval bij oudere huizen met riolering van gresbuizen. Dit is een relatief zwak materiaal waar boomwortels in verloop van tijd doorheen kunnen groeien.

Een verzakt riool door de regen kan ook de doorstroming van water belemmeren. En tot slot is het mogelijk dat de riolering verkeerd is aangelegd. Het komt regelmatig voor dat dat er te veel onnodige bochten zijn gelegd of dat twee buizen niet goed op elkaar aansluiten.

Heeft u een verstopping? En wilt u deze graag zo snel mogelijk laten verhelpen? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk op 0180 202 594.

Wc Verstopping Ridderkerk
Riool Verstopping Ridderkerk Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Ridderkerk
Riool Verstopt Ridderkerk

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

Veel mensen willen zo snel mogelijk van hun verstopping af. Soms is dit nog zelf te verhelpen maar Ontstoppingsdienst Ridderkerk hoort vaak dat dit niet lukt, simpelweg omdat het een te moeilijke opgave is. De blokkade is dan te hardnekkig om zelf op te lossen.
Best logisch.. want soms kan het maanden duren voordat een kleine ophoping gegroeid is tot een grote ophoping die het water blokkeert. Dit soort blokkades zijn lastig om zelf te ontstoppen omdat deze erg hard zijn en vaak al maanden vastgekleefd zitten.

Wilt u het toch proberen om de verstopping te ontstoppen? Dan is het van belang om eerst te achterhalen waar de verstopping zit. Een verstopping die aan het begin van de afvoer zit kunt u wellicht nog zelf oplossen maar een verstopping diep in het riool is een ander verhaal.

Het is ook goed om te weten wat de oorzaak is van de verstopping. Is de verstopping in de loop der tijd ontstaan met dagelijks gebruik van de afvoeren? Of is er iets weggespoeld door de afvoer wat een blokkade kan veroorzaken?

Een blokkade van vet, olie en etensresten die vastgekleefd zitten aan de binnenwanden van het riool is lastiger te verhelpen dan een blokkade van te veel wc papier.

Afhankelijk van de oorzaak en de locatie van de verstopping kunt u een methode kiezen om de verstopping te verhelpen. Onze ontstoppers hebben hieronder op deze pagina een aantal methodes beschreven. Als het hiermee niet lukt, dan kunt u beter professionele hulp vragen.

Heeft u uw verstopping liever snel en goed verholpen? Maak dan gerust een afspraak via Ontstoppingsdienst Ridderkerk via 0180 202 594. Wij helpen u graag!

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Niemand zit op een verstopping te wachten. Toch gebeurt het vaak op de meest ongelegen momenten. Op zo’n moment kunt u rekenen op de hulp van Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk. Maar we begrijpen als u het eerst zelf wilt proberen.
Ontstoppingsdienst Ridderkerk heeft een selectie gemaakt van een aantal methodes die u kunt proberen. Mochten deze methodes niet werken, dan is de verstopping te hardnekkig of diep gelegen om zelf te verhelpen. Dan zijn professionele ontstoppingsmachines nodig.

Hulp nodig? Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Ridderkerk door te bellen naar 0180 202 594.

Ridderkerk Wc Ontstoppen
Ridderkerk Verstopping Riool
Ridderkerk Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Ridderkerk

De welbekende plopper

Verstopte wc ontstoppen met een plopper

Wilt u de verstopte wc ontstoppen met de plopper? Dit kan effectief zijn wanneer de verstopping nog niet te diep in de afvoer zit. Een diep gelegen rioolverstopping is niet te verhelpen met een plopper.
Een plopper is dus handig wanneer u bijvoorbeeld teveel wc papier heeft doorgespoeld en er een grote prop vastzit in de sifon. Met een plopper kunt u de blokkade proberen terug te halen in de toiletpot. De wc ontstoppen met een plopper gaat als volgt:

Als eerst moet de rubberen zuignap flexibel gemaakt worden door het rubber ongeveer een minuut onder een warme kraan te houden. De zuignap sluit hierdoor beter aan op de afvoer. Het is erg belangrijk dat de afvoer goed omsloten wordt, anders werkt de plopper niet.

Zet de ontstopper op uw toilet. Duw de steel vervolgens rustig naar beneden en vervolgens trekt u de plopper omhoog. Als het goed is moet u een klein beetje trekken omdat de plopper vastgezogen zit. Het lostrekken van de zuignap zorgt ervoor dat u zuigkracht creëert.

Het zachtjes duwen en trekken moet u meerdere malen herhalen zodat er een pompende beweging ontstaat die zuigkracht creëert. Als stukjes van de verstopping de wc pot in komen, dan weet u dat het de goede kant op gaat.

Als de blokkade teruggezogen is in de wc, dan is het aan te raden om de oorzaak van de verstopping met de hand te verwijderen. Het is niet verstandig om de oorzaak weer proberen door te spoelen, de kans is groot dat het dan weer verstopt raakt.

Gelukt om te ontstoppen? Dan raden wij u aan om nog een aantal emmers met warm water en afwasmiddel door de toiletafvoer te gooien. Zo kunt u de afvoer ontvetten en aanslag en vuil losmaken van de binnenwanden zodat het weggespoeld kan worden.

Soda en azijn

Gootsteen ontstoppen met soda en azijn

Zowel azijn als soda zijn natuurlijke producten die een ontvettende werking hebben. Hierdoor zijn deze middelen erg effectief voor het verhelpen van bijvoorbeeld een verstopte gootsteen die ontstaan is door vet, olie en etensresten.
De gootsteen ontstoppen met soda en azijn gaat als volgt:

Vul een kopje met soda en een kopje met azijn en giet beide kopjes leeg in de gootsteen. Laat deze twee middelen vervolgens een halve dag of een nacht intrekken om hun werk te doen; de verstopping losmaken van de binnenwand van de afvoer.

Na het inwerken vult u een emmer met heet water. Dit giet u vanaf zo hoog mogelijk leeg in de gootsteen. Door de emmer hoog te houden kunt u meer druk creëren op de blokkade. Hoe hoger, des te meer druk u creëert.

Loopt het water weer goed door? Herhaal deze methode dan nog eens om ook de laatste resten los te maken en weg te spoelen. Zo voorkomt u een nieuwe verstopping.

Ridderkerk Loodgieter
Ridderkerk Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Ridderkerk
Wc Ontstoppingsdienst Ridderkerk

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Het riool ontstoppen met een ontstoppingsveer is mogelijk wanneer de verstopping niet te diep in het riool zit. Wij verstoppen vrijwel dagelijks verstoppingen die op meer dan 10 meter diepte zitten. Dit kunt u niet ontstoppen met een ontstoppingsveer van de bouwmarkt.
Het grootste nadeel van een veer is dat het erg eenvoudig is om schade aan te richten. De veer is gemaakt van staal en een afvoerbuis van kunststof. Door hard te trekken en duwen aan de veer kan er blijvende schade ontstaan. Wij worden regelmatig gebeld door mensen die met de veer een lekkage hebben veroorzaakt omdat een afvoerbuis kapot is gegaan.

Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat mensen vast zitten met de veer. Soms zit de veer zo vast dat zelfs wij moeite hebben om de veer los te krijgen. Gelukkig is dit tot nu toe altijd goed gekomen.

Het riool ontstoppen met een ontstoppingsveer werkt als volgt:

Duw de veer met zijn kop in de afvoer. Om de veer door de bochten te bewegen moet u met beleid spelen en draaien met de veer. U voelt vanzelf dat de kop van de veer langs de bocht heen gaat. Wees wel voorzichtig want de stalen veer kan schade aanrichten aan de kunststof afvoerbuizen.

Ga net zolang door tot u de verstopping heeft bereikt. Verstopping bereikt? Dan kunt u de blokkade losmaken door voorzichtig te draaien, duwen en trekken aan de veer. Doe dit met beleid en ga niet lomp trekken als u vast zit.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

In sommige gevallen spoelt de afvoer bij een verstopping nog wel enigszins door. In dat geval kunt u de verstopping hoogstwaarschijnlijk verhelpen met een hogedrukreiniger.
Deze manier is zeer effectief. Tegelijkertijd moet u weten dat deze manier wel een manier is waar zeker ook risico’s bij komen kijken. Wij raden u daarom aan eerst de bovenstaande ontstoppingsmethodes uit te proberen, alvorens u aan de slag gaat met een hogedrukreiniger.

Wanneer u toch aan de slag wilt met het verhelpen van uw verstopping met een hogedrukreiniger, is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. Hiermee voorkomt u dat u schade aanricht aan uw afvoer.

Zorg ervoor dat u voorzichtig te werk gaat. Stop de kop van de reiniger rustig in de verstopte afvoer. Doe dit zo diep mogelijk. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer 2 minuten flink door. Op het moment dat u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan direct en haal de hogedrukreiniger uit de verstopt afvoer.

Afvoer Ontstoppingsdienst Ridderkerk
Afvoer Verstopt Ridderkerk
Ridderkerk Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Ridderkerk

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

Veel mensen proberen verstoppingen te verhelpen met chemische ontstoppers. Wij raden deze middelen sterk af omdat de chemicaliën meer kwaad dan goed doen.
Ten eerste worden de afvoerbuizen aangetast door de bijtende werking van de chemicaliën. De afvoerbuizen kunnen hierdoor sneller toe zijn aan vervanging waardoor u dure reparatie- of vervangingskosten moet betalen.

Ook is het zo dat deze middelen de verstopping vaak helemaal niet verhelpen. En of het middel nou wel of niet werkt, al die chemicaliën moeten weer weggespoeld worden. Hierdoor wordt het rioolwater vervuild. Dit belast de waterzuivering en het milieu.

U kunt ook natuurlijke middelen gebruiken zoals soda en azijn. Hieronder wordt het gebruik van deze middelen beschreven.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Lukt het maar niet om zelf de verstopping te ontstoppen? En bent u daarom op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst te Ridderkerk? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk!

Voor spoedklussen kunt u op ieder moment van de dag contact opnemen met Ontstoppingsdienst Ridderkerk. Wij zijn namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week aan het werk.

Wij hebben jaren ervaren als ontstoppingsbedrijf en helpen u graag! Wij hebben het nieuwste apparatuur waarmee wij elke verstopping snel en goed kunnen verhelpen.

Eén ding is bij ons altijd zeker; wij rekenen altijd een eerlijke prijs. Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

U ontvangt altijd een prijsopgave voorafgaand aan onze werkzaamheden. Hierin leest u wat wij gaan doen en hoeveel dit ongeveer zal gaan kosten. Op het moment dat u ons akkoord geeft, zullen wij direct starten met het ontstoppen! Vaak zijn wij met 30 minuten al klaar.

Neem gerust telefonisch contact op via 0180 202 594. De ontstoppers van Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk komen zo snel mogelijk naar u toe! Wij helpen u graag!

Ontstoppen Riool Ridderkerk
Verstopping Afvoer Ridderkerk

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0180 202 594

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Ridderkerk

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk!

Afvoer Ontstoppen Ridderkerk

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Ridderkerk

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Ridderkerk

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Ridderkerk

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk

Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk is al sinds 1992 actief met het effectief verhelpen van afvoer- en riool problemen. Hierbij zijn wij vooral bezig met het ontstoppen van verstoppingen. Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen u helpen.

Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk kan u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook helpen met andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Heeft u last van een verstopte afvoer of riool? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk staat voor u klaar! Neem gerust contact op voor een afspraak via 0180 202 594!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk te werk?
Als u belt voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Tijdens de afspraak wordt het probleem eerst onderzocht. In geval van een verstopping kijken we waar de verstopping zich bevindt en met welke ontstoppingsmethode dit het best opgelost kan worden.

De monteur maakt vervolgens een prijsopgave en bespreekt deze met u. Als u akkoord bent met de prijsopgave, dan start de monteur met de besproken werkzaamheden.

Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk via 0180 202 594.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, annuleren is mogelijk maar wij adviseren wel om uw situatie nog eens goed te bespreken. Een verstopping die zonder reden verdwenen is komt vaak terug. Het kan daarom verstandig zijn om de afvoer door te laten spuiten.

Wilt u uw afspraak annuleren? Bel dan zo spoedig mogelijk naar 0180 202 594.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u belt voor een afspraak, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur van Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk binnen dit tijdsblok verwachten.

Het is mogelijk dat een eerdere klus iets langer duurt dan gepland. Indien de monteur hierdoor later is dan het geplande tijdsblok, dan wordt u opgebeld ter informatie.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen hangt af van de ernst van de verstopping. Geen enkele verstopping is hetzelfde.

Over het algemeen lukt het om de verstopping te verhelpen binnen 30 á 45 minuten. Soms loopt het nog iets uit maar dan is het wel echt een hardnekkige verstopping.

Tijdens het onderzoek wat de monteur uitvoert, wordt er een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt met u overlegd samen met de prijsopgave. Het ontstoppen begint pas nadat u akkoord hebt gegeven op de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0180 202 594.

Ontvang ik een factuur?

Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0180 202 594.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk uit?
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0180 202 594 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Ridderkerk en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!